top of page
Heal My Voice Sweden

Kvinnor som var redo att sätta ord på sin historia och publicera den i en bok.

 

Vi möttes under nio till tolv månader i en trygg och innerlig kvinnocirkelcommunity på nätet. Erfarna projektledare och en meriterad redaktör hjälpte varje kvinna med att sätta ord på den omvälvande livshändelse hon valde att skriva om och publicera. Tre bokprojekt blev tre böcker med livskraftiga skildringar av livet som kvinna.

 

Att dela med sig av sin sårbarhet stärker kvinnor och systerskapet. Hennes lidande går inte till spillo utan inger hopp i andra kvinnor med en liknande erfarenhet. Skammen och skulden som kvinnor ofta bär på lättar när den kommer ut i ljuset. Sorg släpper taget och ersätts med ljus och tacksamhet. Kärleken får en chans att ta plats i det som förut var en mörk hemlighet eller något kvinnan ville förtränga. Vi lär av varandras livsöden och öppnar hjärtat för en djupare acceptans och förståelse. En våg av inre och yttre förlåtelse blir möjlig. Längtan efter att göra sin röst hörd bejakas. Kvinnan återerövrar sin kraft, sitt värde och kan nå ut med sitt budskap. Bokprojekten ledde till en kvinnoröst som sedan dess har talat renare i kvinnans familj, i hennes arbete arbetet och ute i samhället

Har du en bokprojektidé som du vill förverkliga?

Välkommen att kontakta Marie Ek Lipanovska på marie.eklipanovska@gmail.com

Boksläpp och sånger

Medförfattarna sångtränar inför det stora boksläppet av boken Frigörande Röster. Det blev en fantastisk kväll. Den vackra salongen hos Frälsningsarmén på Gamla Väster i Malmö var fylld med förväntansfulla besökare, släkt och vänner. Kvinnorna bjöd på sig själv, utdrag ur sina berättelser och underbar sång.

Text: Crisula Nordström, medförfattare

Musik: Tina Hillerström, medförfattare

Sång: Lisbeth Jönsson, medförfattare

bottom of page