top of page
Coaching Instagram-2.jpeg

Välkommen på

Coaching

Jag erbjuder Coaching för dig som längtar efter Gud, kärleken och en djupare mening med livet. För dig som drömmer om en renare jord och en bättre värld för våra barn. För dig som tycker om att skapa och vill utvecklas i din kreativitet.

Coaching

Varmt välkommen med din längtan, dina drömmar och allt det som verkar stå i vägen för att du ska kunna vara allt mer av dig själv i ditt eget liv och vår gemensamma värld.

Jag erbjuder coaching online. 

Skriv till mig på marie.eklipanovska@gmail.com.

Jag hör av mig så bokar vi en tid.

 

En coachtimme:

Pris: 1300 kr inkl moms för 60 minuter

Coachpaket 4 för 3

Köp fyra sessioner och betala för tre

Pris: 3900 kr inkl moms för 4 x 60 minuter

Varma hälsningar,

Marie

Frågor och svar

F: Vilken utbildning har du som coach?

S: Jag blev ICF Coach hos CoachCompanion i Malmö 2008. Senare arbetade jag för dem som mentorcoach för kursdeltagare under utbildning. 2010 byggde jag på med "det coachande ledarskapet". Därefter gick jag Enwaken Coaching Program under ett år i USA, samt deras fyra månader långa Leadership Program. Jag certifierades i Boulder, Colorado i september 2011. 

 

F: Hur mycket har du coachat?

S: De första åren journalförde jag alla mina coachtimmar. Det har gått 15 år sedan min första diplomering, idag har jag tusentals, eller kanske tiotusentals, coachtimmars erfarenhet. 

F: Coachar du både enskilda och grupper?

S: Jag har coachat både individer och grupper upp till 20 personer. Just nu erbjuder jag enskild coaching. 

F: Har du möjlighet att mötas fysiskt vid coachingen?

S: Just nu kan jag enbart erbjuda coaching via telefon eller nätet. 

F: Vem är det främst som kommer till dig för coaching?

S: Under alla år har det i huvudsak varit kvinnor mellan 30 och 65 år. De allra flesta är egna företagare och arbetar inom områdena holistisk hälsa, andlighet, skrivande och kreativitet. Men jag har även coachat män, som även de varit egna företagare och i olika former arbetat med andra människor.

F: Vilken annan erfarenhet har du för mig som är nyfiken på att coachas av dig?

S: Jag har arbetat som journalist och skribent i 25 år, publicerat sju egna böcker och är ansvarig utgivare för tre antologier med kvinnohistorier. Jag startade Heal My Voice Sweden, www.healmyvoicesweden.com, och var projektledare där under många år. Jag har varit min egen i 15 år och drivit enskild firma. Jag är illustratör och konstnär, kreativitet är mitt levebröd.

F: Är det något annat som jag kan ha nytta av som du kan?

S: Jag har mediterat sedan 1999 och är meditationsledare sedan 2008. I coachingen kan vi använda vägledd meditation om du så önskar. Jag har en starkt förankrad tro på Gud och är idag praktiserande kristen, men jag är välbekant med den terminologi som är vanlig inom nyandligheten (ex chakran, healing, mm ) och välkomnar människor av alla trosinriktningar. För den som önskar kan vi inkludera bön och förbön vid coachtillfällena. 

F: När sker betalningen?

S: Betalning ska vara inkommen på mitt konto senast tre dagar innan första coachtillfället.

F: Kan jag omboka tiden om jag blir sjuk?

S: Du kan boka om din tid senast 24 timmar innan coachtillfället. Det gör du genom att sända ett sms eller ett mejl. Ombokning kan ske en gång. 

Har du några andra frågor du undrar över om coaching med mig, kontakta mig då på marie.eklipanovska@gmail.com

Marie Ek Lipanovska

bottom of page