Varmt välkommen!

Mitt namn är Marie Ek Lipanovska. Jag är författare, illustratör och livscoach. Här inne finner du berättelsen om en inre och yttre resa med Guds kärlek och liv.

IMG_1064.jpeg

Värdefulla samtal fyllda av kärlek och liv

Jag har lyssnat till människors livsberättelser i 25 år. De första elva åren som journalist och därefter även som livscoach. Sedan 2008 har jag arbetat med enskilda klienter och med grupper upp till 20 personer. Jag är troende och har verkat som andlig vägledare och meditationsledare lika länge. Nedan ser du vad Guds kärlek och liv blommat ut i de senaste 14 åren.

Vänster blomma:  Heal My Voice Sweden, Soul Sisters, böcker och boksläpp, vänskap och systerskap.

Höger blomma: Bön, böcker och illustrationer, Ett år med Gud, Söndagarna med Jesus, tavlor, husförsamling, meditationsgrupper och djup självrannsakan.

Skärmavbild 2022-11-26 kl. 11.56.53.png
Skärmavbild 2022-11-26 kl. 11.57.11.png

Livscoaching 2023

Jag börjar ta emot kunder nästa år.

Välkommen att höra av dig till marie.eklipanovska@gmail.com.

Marie & Carina

Jag och Carina är bästa vänner. I denna nya Youtube-serie samtalar vi om livet och döden. Samt allt som ryms däremellan. Ni får följa Carinas resa med malignt melanom, hudcancer. Vi bjuder också på vår vänskap och vad den betyder för oss. Livsberättelser varvas med visdom och kunskap. Glädje, sårbarhet och allvar delas ut generöst.

Bloggen

Sötnosens Instagram

Logga Marie-2.jpeg