• Marie Ek Lipanovska

Den dolda träder fram

Det sker i mig och hos några av mina närmsta själasystrar. Den del av oss som aldrig riktigt togs emot, som kuvades i någon mening av omvärlden, den som tystnade, stannade upp och sjönk tillbaka in i sig själv, den träder fram.


Vi är kvinnor som står varandra nära, som berörs och inspireras av varandra. Våra band knöts i sårbarhet, sanning och omtanke om varandra i bokprojekten jag vågar påstå förändrade våra liv och satte ut en ny kurs.


En av de kvinnor jag lärde känna på djupet i Heal My Voice Sweden är idag min allra bästa vän, Carina Halvardsson. Hon har lärt mig de viktigaste ingredienserna i en vänskap. I relationen med henne har jag växt som vän och medmänniska. Vi talar med varandra varje dag i telefon och i de samtalen blir vi båda till. Det finns ingenting väsentligt om mig själv som jag inte också delar med henne. Vår vänskap är unik, en gåva från Gud som jag längtar efter att varje dag öppna och se vad den innehåller.


Jag är glad över att hon väljer att kliva fram och berätta om det som hela hennes liv kretsar kring just nu. För tredje gången har hon insjuknat i Malignt melanom (hudcancer) och hon ger oss en unik möjlighet att följa på resan bara Gud vet om den leder till slutet eller till en ny början. Ja, så är det, oavsett vilka känslor det väcker.

På Carinas nya hemsida och Youtube kan vi följa henne.
Foto: Fotograf Karin Oddner

Marie Ek Lipanovska

0703 - 624260 

marie.eklipanovska@gmail.com

  • Marie Ek Lipanovskas youtubekanal
  • Marie Ek Lipanovskas Instagram
  • Marie Ek Lipanovskas podcast

©2020 by Marie

www.marieeklipanovska.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now