• Marie Ek Lipanovska

Jag lär mig sund egenkärlek

Som ett par åror är de, orden. De klyver vattenytan och förflyttar mig.

Men de är också en form av kläder som jag använder för att klä en tanke, en känsla, ett minne, nuet, en dröm, något jag ser, hör, smakar, doftar eller känner.


Mitt lakritste ryker. Det är för varmt att dricka. Den goda smaken av hemgjorda fröknäcke slåss i min mun med den äckliga eftersmaken av min misslyckade middag. Min vänsterarm värker allt mer för varje dag som går. Jag ska få hjälp med den. Nyss ritade jag en gullig Sötnosenbild. Just nu spelas denna låt på min dator:Idag har jag lagt mer tid på min kropp än jag brukar, och jag ska göra mer av det varje dag. Jag behöver vara lika närvarande med livet i min kropp som med Guds ande i mig för att jag ska må bra och vara i harmoni.

Om min vänsterarm får lov att berätta om roten till sin smärta så säger hon: Jag bär för mycket själv. Jag behöver mycket mer stöd utifrån. Av människor.


Jag har inte haft någon som lärt mig om egenvård. Min depå av omsorg har alltid gått till andra. Och på tok för lite har strömmat in. Alldeles försent i livet har jag börjat vända omsorgen mot mig själv, min kropp och mitt liv. Men dörren för att ta emot står idag vidöppen. Stöd med det fortsatta arbetet med Sötnosen, välkommen! Pengar i alla valutor, välkommen! Omsorg från människor, välkommen! Den fysiska kärleken, välkommen!


Jag skulle behöva åka till ett hälsohem och bo där i några månader så jag kunde slappna av på djupet och verkligen få kontakt med njutningen igen. Min kropp behöver bli påmind om hur det känns när jag är frisk och mår riktigt bra.

När jag gick hemåt på min kvällspromenad gick jag och sade: Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset. Kom kärleken, låt oss mötas i våren och ljuset.


Jag hoppas att det kan löna sig att vara tjatig.
Kram,

Marie

  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify Social Ikon

marie.eklipanovska@gmail.com | 0703-624260 | ©2021 by Marie

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now