• Marie Ek Lipanovska

Välkommen till min intima sida

Jag är väldigt glad över att jag äntligen tagit steget. I så många år har längtan funnits där att dela med mig av mina sinnliga texter och illustrationer. Att skriva och teckna mer om erotik - kärleken mellan människor.


Nu har jag öppnat ett eget lite rum i mitt namn på patreon.com. Så här ser det ut...


Jag inleder med följande text:


Välkommen till min mest intima sida!


Mitt namn är Marie och jag är författare och illustratör. Vad härligt att Du hittat hit! Jag hoppas att Du ska njuta av Din vistelse här i mitt lustfyllda rum på Patreon.


Härinne delar jag med mig av min intima sida; ömsint poesi, sinnliga noveller och sensuella illustrationer. Sådant som passar perfekt i ett sovrum upplyst av levande ljus där luften andas längtan och förväntan. Eller i badkaret fyllt av bubblor som döljer två nakna kroppar. Men också för den ensamma människan som kurar under den mjuka filten och känner hur lusten är på väg att sina, men inte vill att det ska ske. [...]Du kan bli patron, ordet betyder beskyddare. Det innebär att du blir månadsprenumerant till en låg kostnad och på så sätt stödjer mig ekonomiskt i arbetet med att skriva och sprida mina sinnliga texter och illustrationer. I utbyte mot att du får läsa och se det som inte finns publicerat någon annanstans. Det är exklusivt material jag delar med mig av därinne.


Jag tänker att världen behöver mer närhet och ömhet, åtrå och begär, kärlek och kontakt, nakenhet och njutning. Åtminstone behöver jag det, och gör du också det så känn dig varmt välkommen att bli min patron, en beskyddare av det sinnliga.


Klicka HÄR så kommer du till min intima sida.


Kram,

Marie

Marie Ek Lipanovska

0703 - 624260 

marie.eklipanovska@gmail.com

  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify Social Ikon
  • Patreon social icon

©2021 by Marie

www.marieeklipanovska.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now