Eva Marie Ek Lipanovska_edited.jpg

hej

Tack för att du är hos mig och tittar runt. Jag hoppas att det är någon vänlig själ som sänt dig hit eller att du lyssnat till en längtan efter Gud och att han på något sätt ledde dig till mig. Känn dig varmt välkommen att läsa bloggen och porträtten, titta på Sötnosen eller Möten med Jesus.

Böcker finns också att köpa.

Marie Ek Lipanovska

  • Gray YouTube Ikon
  • Gray Instagram Ikon

lite om mig

Jag skriver, tecknar och målar för det mesta. Under elva år arbetade jag som lokalreporter och sista året på Malmötidningen hade jag min egen krönika om livet. Jag har mediterat sedan 1999 och min djupaste relation till Gud finns i det inre stilla mötet där bara han och jag är närvarande. Där formas jag av Guds kärlek.


Sedan jag startade företaget Själaglad 2008 har jag berättat om min relation och mina samtal med Gud på många olika sätt. Min resa från nyandlighet till kristen tro har främst delats i de grupper jag lett under alla dessa år, men mycket finns också i blogginlägg och böcker, i poddar och på YouTube.

Idag bor jag på landet utanför Malmö. Mina tre barn är vuxna och utflugna. Jag arbetar mestadels i stillhet med att skriva, teckna och sammanställa olika manus. Jag hoppas få till ett samarbete med ett förlag så att både Sötnosen och annat illustrerat material snart finns i bokform.

kontakt

Just nu söker jag främst ett förlag men är öppen för idéer om uppdrag och samarbeten.

Hör gärna av dig!

Marie Ek Lipanovska

marie.eklipanovska@gmail.com

0703 624260