• Marie Ek Lipanovska

GÅVA! Färglägg Sötnosen och Anden

Jag har tecknat en del Sötnosenbilder som jag medvetet valt att inte färglägga. Jag har tänkt att det skulle vara kul för barn och barnsliga vuxna att själv färglägga dem. På så sätt får man en mysig kreativ stund med de två bästa vännerna.


Igår ritade jag denna teckning där Sötnosen tar sig fram i snöskor. Hon är iklädd snyggaste hemmastickade fisketröjan och ett par varma termobyxor. Det är så kallt ute just nu att till och med Anden bär halsduk och öronmuffar.

Jag tror Sötnosen gav bort sin varma jacka till en hemlös. Det skulle vara typiskt henne. Hon vet ju att allt hon behöver göra är att be om en ny så får hon en. Vilken förälder låter sitt barn frysa?


Vill du hjälpa de mest utsatta? Vintern är tufft för de som inte har ett eget hem.

Du kan enkelt swisha en slant till exempelvis Stadsmissionen i storstadsregionerna.

Skånes stadsmission

https://www.skanestadsmission.se/

Stadsmissionen i Stockholm https://www.stadsmissionen.se/

Stadmissionen i Göteborg https://www.stadsmissionen.org/


Du kan också skänka kläder och prylar till deras second hand. Även matdonationer tas emot. Läs mer på någon av hemsidorna ovan.

Vi är inte rika men lite kan vi alltid undvara, så vi swishade 100 kronor. Om många gör detsamma får många utsatta människor hjälp. Och nu under den bitande vinterkylan kan det handla om skillnaden mellan liv och död för en annan människa.Varsågod!

Ladda ner filen och skriv ut den så kan du färglägga Sötnosen och Anden på deras vintervandring. Skicka gärna den färglagda bilden till mig på marie.eklipanovska@gmail.com så kanske jag delar den här på Sötbloggen.

Sötnosen på snöskor att färglägga
.p
P • 163KB

Kram,

Marie

5 views0 comments

Recent Posts

See All