top of page
  • Writer's pictureMarie Ek Lipanovska

Livets träd

I höstens nummer av Bunkeflo kyrkoblad tolkar Sötnosen en bibelvers ur Uppenbarelseboken 22:2.

Mitt på den stora gatan, med floden på ömse sidor, stod livets träd, som bär frukt tolv gånger om året och ger sin skörd varje månad, och trädets blad är läkemedel för folken.

Det är inte alltid så enkelt att släppa taget, att låta det som haft sin tid falla bort ur våra liv och att våga lita till livet och hennes årstider. Många är de människor, både unga och gamla, som behöver läka djupa sår, lägga sin gamla livshistoria bakom sig och åter börja bygga tillit till både Gud och människor.

Jesu lidande och andra människors lidande kan bli till läkemedel och välsignelse för andra. Så får det svåra en mening och blir till näring får ett nytt friskare liv som vi får dela med oss av.


Nedan ser ni omslaget på höstens nummer av Bunkeflo kyrkoblad. Tryck på pilen på höger sida så ser du hur Sötnosen ser ut i församlingsbladet. De sista två bilderna är Porträttet jag skriver till varje utgåva. Där kan du läsa om en församlingsmedlems tro och liv. De finns också på www.marieeklipanovska.seFyra gånger om året utkommer Bunkeflo kyrkoblad. I det finns Sötnosen med som en serie sedan ett par år tillbaka. Du hittar alla tidigare nummer här på bloggen under kategorin Sötnosens serier.

Comments


bottom of page