top of page
  • Writer's pictureMarie Ek Lipanovska

Påskens mysterium

Påsken är svår tycker Sötnosen i det senaste numret av Bunkeflo Kyrkoblad våren 2022. Att förlora den man älskar allra mest i hela världen gör väldigt ont. Det är lätt att mitt i den svåra sorgen och saknaden glömma bort att Gud inte är som oss människor.

Döden är en del av livet för oss människor, men det går inte att ta död på Kärleken. När vi minst anar det är den på väg tillbaka till oss igen. Mer levande och strålande än någonsin förut.


I vårt eget mörker blir Guds ljus synligt och tydligt. Död vänds till liv genom Jesus Kristus. Den som upplevt sorgen vid korset får också en ny syn på Gud och livet. Man lever inte längre av sig själv. Kristus lever i oss. Kärleken har segrat över döden.


Nedan ser ni omslaget på vårens nummer av Bunkeflo kyrkoblad. Tryck på pilen på höger sida så ser du hur Sötnosen ser ut i församlingsbladet. De sista två bilderna är Porträttet jag skriver till varje utgåva. Där kan du läsa om en församlingsmedlems tro och liv.Fyra gånger om året utkommer Bunkeflo kyrkoblad. I det finns Sötnosen med som en serie sedan ett par år tillbaka. Du hittar alla tidigare nummer här på bloggen under kategorin Sötnosens serier.

Comments


bottom of page