top of page
  • Writer's pictureMarie Ek Lipanovska

Var med i Sötnosens hejarklack

Updated: Mar 17, 2023

Jag behöver er följares hjälp med att skriva och illustrera denna bok. ❤️📖🕊️


Omslag Sötnosenbok, Marie Ek Lipanovska

Redan för ett par år sedan påbörjade jag detta bokprojekt. Nu vill Sötnosen väldigt gärna att vi gör den klar ihop. Men jag känner att vi behöver en hejarklack. Vi behöver er!


Kanske är du inte det minsta intresserad av Psaltaren, Bibelns egen sång- och bönbok. Kanske är du inte alls intresserad av kyrkan och kristen tro. Men vi hoppas att du gillar Sötnosen för att hon är den hon är. Det räcker långt. ❤️❤️❤️


Sötnosen är en liten tjej som lyssnar mer på Guds kärleksfulla tankar än på människors. Hon anser att alla barn kan bli präster, biskopar, kardinaler och påvar när de blir stora om det är vad Gud och de vill.


Själv trivs hon inte i påvens höga hatt, men hon har provat den. Hennes pippilotter kom i kläm och hon föredrar att ha sin bästa vän Anden sittande på huvudet.


I den tilltänkta boken Sötnosen & Anden läser Psaltaren illustrerar de två vännerna sin tolkning av de 150 psaltarpsalmerna i Gamla Testamentet.


Nu bjuder jag in er följare av Sötnosen på Sötbloggen, Instagram och Facebook. Kom och var med oss! Heja på oss i spåret! Vägen är lång, men vi vill så gärna komma i mål innan detta kyrkoår är över.


Sötnosen tycker så mycket om fredagar så vi tänkte att vi ses varje fredag tills boken har fått alla sina sidor.


Tack till er som vill heja på oss!

@marie.eklipanovska - illustratör

Comentarios


bottom of page