top of page
Levande tända ljus

OM

Marie Ek Lipanovska porträttbild

Vad är livets mål och mening?

För mig har det alltid varit kärleken. Att leva handlar om att vara älskad och att älska. I mitt fall har kärleken tagit sig olika uttryck beroende på de omständigheter under vilka jag levt. När barnen var små stod kärleken till dem i centrum. När de blev äldre kom kärleken till Gud att bli mitt nya fokus. Jag har därmed fostrat och sett både till mina egna barns behov och till de andliga barn som kommit till mig i vuxen skepnad. Hemmet har varit platsen där den kärleken gett sig till känna. Därför är det egentligen inte alls konstigt att jag nu samlat ihop ett urval av de senaste sju årens arbete och samarbeten i ett andligt hem på nätet, öppet och tillgängligt för alla som anser sig behöva Guds kärlek, stöd och vägledning i de former vi erbjuder här.

Marie Ek Lipanovska, meditationsledare och andlig vägledare som skriver böcker, tecknar och målar.

FB_IMG_1698561085013.jpg

Lisbeth Jönsson, pilgrimsledare och diakoniassistent inom Svenska kyrkan. 

Berth sommar 2023_edited.jpg

Berth Löndahl, präst, författare och retreatledare

Har arbetat inom Svenska kyrkan i över fyrtio år.

Angelina Ek Lipanovska porträttbild

Angelina Ek Lipanovska, barnskötare och egen företagare. Har arbetat i Svenska kyrkan.

ABOUT

LÄRJUNGAR

"Därefter utsåg Herren ytterligare sjuttiotvå och sände dem före sig två och två till varje stad och plats dit han själv ämnade sig." (Lukasevangeliet 10:1)

Gud är gemenskap. Tillsammans sänds vi ut som lärjungar åt Jesus. Både för att vara ett stöd åt varandra och för att förhindra att vi går vilse i vår kristna tro. Vi sänds inte alltid långt bort, ofta kan vi verka i hemmet, på arbetet, i församlingen och på nätet.

Tända levande ljus i jordiga färger
bottom of page