top of page
Samtal över en kopp kaffe

SAMTAL

SÖNDAGARNA MED JESUS

Marie Ek Lipanovska möter Berth Löndahl i livfulla samtal om livet som kristen, Jesus och Evangeliet. Vi utgår ifrån kyrkoårets alla söndagar och helgdagar. Inspelningarna började 2018 och pågår ännu. Rubrikerna följer kyrkoårets teman.

Spellistan finns på Youtube.

PÅ MIDDAG MED GUD

Välkommen att lyssna till ett innerligt samtal mellan en vuxen dotter och hennes mamma om livets upp- och nedgångar, kristen tro och relationen till Gud.

Inspelat mellan 2019 - 2023. Äldsta avsnitten finns på Spotify och de nyare på Youtube.

MARIE OCH CARINA

Marie Ek Lipanovska och Carina Halvardsson är bästa vänner. I sju avsnitt samtalar de om livet och döden, samt allt som ryms däremellan. Ni får följa en del av Carinas resa med hudcancer. Livsberättelser varvas med visdom och kunskap. Glädje, sårbarhet och allvar delas ut generöst. 

Inspelat okt - dec 2022. Spellistan finns på Youtube.

ETT ÅR MED GUD

Ett hjärtligt vittnesbörd om tron på Jesus där du får följa med Marie Ek Lipanovska dag för dag när hon läser och reflekterar över bibelverserna i en bibelläsningsplan. Ett autentiskt oredigerat skildrande där Marie är djupt personlig och bjuder på allt det livet innehåller. 

389 avsnitt inspelade mellan 2017 och 2019.

Spellistan finns på Youtube.

ABOUT

VÄRDEFULLA SAMTAL

"Visa varandra tillgivenhet och broderlig kärlek, överträffa varandra i ömsesidig aktning."

(Romarbrevet 12:10)

Att lyssna till en människa med ett öppet hjärta och utan en egen agenda är helande. Att ta emot den andre förbehållslöst och utan dömande leder till frihet. Sådana samtal är värdefulla. I dem kan Guds kärlek, nåd och visdom ge sig tillkänna. Vi lär av varandra och blir till i dessa varsamma djupa möten.

Två fåglar på ett staket som samtalar, Image by Ignacio Amenábar
bottom of page